Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

1026 - Χίλια Είκοσι Έξι

Εκ πρώτης όψεως είναι απλώς ένας αριθμός. Ένας αριθμός αποτελούμενος από τέσσερα διαφορετικά ψηφία, ο οποίος μπορεί να αναφέρεται σε ό,τι μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους: μπάλες, ημέρες, φλυτζάνια, απτά και μη αντικείμενα που έχουν κατασταλάξει για τα καλά στο μυαλό μας...

Αυτός ο αριθμός, για εμένα, εκφράζει κάτι που ποτέ δεν περίμενα να δω Μέχρι πριν από λίγα λεπτά οι επισκέψεις που είχαν γίνει στη σελίδα μου από τότε που την δημιούργησα άγγιζαν αυτό το νούμερο. Ειλικρινά δε με νοιάζει άμα θα πει ο οποιοσδήποτε ότι είναι μεγάλος ή μικρός για blog που μετράει 6 μήνες ζωής και παρουσίας στη καθημερινότητά μου.

Για εμένα έχει σημασία πως τουλάχιστον χίλιοι είκοσι (μου κάνει εντύπωση ακόμα και να το γράφω) άνθρωποι, που άλλους σίγουρα τους έχω δει - τους έχω γνωρίσει - τους ξέρω ενώ άλλους μπορεί να μην έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου, έχουν αφιερώσει κάποια λεπτά από τη ζωή τους για να διαβάσουν αυτά που έχω γράψει. Άλλοι μπορεί να ταυτίζονται με αυτά και άλλοι να λένε πως αυτά που γράφω δεν έχουν την παραμικρή αξία και σημασία. Ακόμα και έτσι, όμως, το γεγονός ότι τα έχουν διαβάσει μου προκαλεί μια απίστευτη ζεστασιά.

Ευχαριστώ λοιπόν, όλα αυτά τα άτομα, είτε έχουν βρεθεί τυχαία σε αυτή, είτε την έμαθαν από κάπου και την έψαξαν..

After all, "it's a cruel world for small things, with eyes, so curious.
But in between, you can be happy.
(IAMX)

1 σχόλιο: